CISCO Electronica si Telecomunicatii
Coordonator program postuniversitar: Prof.dr.ing. Virgil Dobrota, Virgil.Dobrota@com.utcluj.ro, Conf.dr.ing. Daniel Zinca, Daniel.Zinca@com.utcluj.ro

Site oficial:
http://el.el.obs.utcluj.ro/cisco/
Prezentare program:

4 module: CCNA1, CCNA2, CCNA3, CCNA4. Mai multe detalii si conditii de admitere: http://el.el.obs.utcluj.ro/cisco/

Credite obtinute:

20

Ore curs:

112

Ore aplicatii:

168

Diploma obtinută:

În urma absolvirii acestui program se obţine un Certificat de absolvire curs postuniversitar (numai pentru cei care finalizeaza CCNA1, CCNA2, CCNA3 si CCNA4).

Important! Nu achitati taxe fara sa aveti acceptarea primita prin e-mail de la responsabilul cursului !!! Taxa de participare este: a) 600 RON pentru persoane fizice (studenti, absolventi licenta/ diploma); b) 700 RON pentru persoane juridice. Plata se face inaintea fiecarui modul, astfel:a) la casieria Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca, Strada Constantin Daicoviciu 15, in curte (de la 11.30-15.00). Spuneti la casierie suma care o aveti de platit si verificati chitanta (exista si alte cursuri Cisco la alte facultati, cu alte taxe !!!); b) prin virament bancar, în contul deschis la Banca Nationala, Trezoreria Municipiului Cluj-Napoca, IBAN: RO43TREZ21620F330800XXXX, CIF 4288306. In momentul achitarii taxelor de scolarizare, cursantii sunt rugati sa precizeze programul postuniversitar CISCO-ELECTRONICA SI TELECOMUNICATII (Profesor Dobrota) si numarul modulului. De asemenea sa aduceti chitanta/ordinul de plata in original sau copie xerox la deschiderea cursului sau urmatoarea intalnire. Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca va acorda un certificat de absolvire dupa incheierea celor patru modulule si a examenului final de competente. Cisco va elibera un certificat de absolvire dupa fiecare modul. Pentru studenti (care nu au diploma de studii superioare la data inceperii cursului) Cisco va elibera un certificat de absolvire dupa fiecare modul dar Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca nu va elibera certificat de absolvire intrucat cursul este de tip postuniversitar.

Momentan indisponibil.

Plata taxelor se poate face la sediul Universității Tehnice de pe strada C. Daicoviciu Nr. 15 sau prin virament bancar (detalii cont)

Piesele dosarului

- Copie xerox după certificatul de naştere (se prezintă şi originalul în momentul înscrierii);

- Copie xerox după diploma de licenţă(se prezintă şi originalul în momentul înscrierii);

- Copie xerox după certificatul de căsătorie (unde este cazul);

- Copie xerox după Cartea de Identitate;

înscrierea se face la sediul departamentului, intre orele 10-15

Acte de Studii
Str. Memorandumului, nr. 28
etaj I, sala 204
Tel: 0264-202 304
Tel: 0264-202 289
E-mail
acte.studii@staff.utcluj.ro
Program cu publicul
Luni-Vineri, 11 - 14

Acte necesare:

- Carte de identitate sau pasaport (in original);

- Certificat de nastere sau certificat de casatorie (pentru absolventele casatorite) original sau copie.

DECIDFR
Str. Dorobanţilor, nr. 71-73
cod 400609
Tel: 0264-430 461
Tel: 0264-401 576
E-mail
decidfr@staff.utcluj.ro
Facebook
www.facebook.com/Decidfr